Medál Játék | 40. Adás Promója | Exatlon Hungary | 3. Évad

Exatlon Hungary

48 E megtekintés4

  A világ egyik legkeményebb műsora, ahol a csapatok: Bajnokok és Kihívók; profi és amatőr sportolók nehéz pályákon lévő összecsapását láthatják a TV2 népszerű műsorában.
  Feliratkozás a csatornára - bit.ly/3bi66pd
  Az Exatlon Hungary versenyzőinek feszült pillanatai - bit.ly/2UtrmCp
  Nagy vita a kihívóknál - bit.ly/2UvKWOy
  Felejthetetlen és egyben legjobb dobások az Exatlon Hungaryben vol1. - bit.ly/381FYgh
  Fiúk észrevették hogy Dave érdeklődik Bogi iránt - bit.ly/2v3MRzb
  A bajnokok beköltöznek a villába - bit.ly/3784D1K
  A célfotó határozta meg hogy melyik csapat nyert! - bit.ly/2ulyqq4
  EKSZKLÚZÍV | A bajnokok meglepték Lacit születésnapi alkalmából - bit.ly/2UzQzLP
  Felejthetetlenül vicess pillanatok az Exatlon Hungary első évadából! - bit.ly/2udPyyf
  A kihívok vonulnak a táborba - bit.ly/2S2dk9m
  A bajnokok betartják az ígért induló főpróbájukat - bit.ly/2S2A6Ow
  Felejthetetlen legjobb dobások az exatlon Hungaryban vol 2. - bit.ly/39n3jcT
  Hamarosan TV2
  Kövess minket weboldalunkon
  ExatlonHungary
  ExatlonHungary
  ExatlonHungary
  Ne felejtsd el követni minket weboldalunkon.

  Közzététel: 12 napja

  Megjegyzés

  1. ÉVA

   Franci néha már túlzásba viszi az "anyáskodást,meg az okoskodást!"... Néha már sokkkkkkkkkk! persze ezek a lelkis dolgok pont arra jók, hogy a saját "car" játékáról elterelje a figyelmet... Hogy nekitámadt Jankára? milyen alapon? Számomra az a furcsa,hogy a bajnokok - bár véleményük van, meg lenne, de! mindenben Francinak adnak igazat, ez olyan, mint amikor a tanár - osztja az észt a tanulóinak! Mintha "hülyékből" állna a piros csapat, csak ő az okoska! Bezzeg a múltkor, hogy mondta, majd ő kimaxol mindent a futásnál, amikor rajta, meg Andrison múlt, hogy ne veszítsenek, és mégis kikapott, kikaptak Bálinttól,meg Annától... akkor mélyen hallgatott!... Őszintesége mellett - soksor magáról - akarja elterelni a figyelmet... amennyire szimpi volt, annyira unszimpi lett!

  2. Home Tab

   Egyértelmű

  3. Zsanett Czudar

   Az lenne a legjobb hogy ha Lilla menne. Szegény Janka nagyon sajnálom mindenki támadja. Honnan tudta vólna szegény hogy nem nyerik meg . Lilkó győzzön a párbajon a kár ki megy . Like a ki sajnálja Jankát és lilkót várja vissza. 👍

  4. Curtis Skull

   A szemfülesek már az előzetesből kiderítették hogy kik a női/férfi medáldöntősök... sajnos ez ilyen ezért nem kéne a medáljátékokról előzetest csinálni...

  5. Czudarjázmin

   Szerintem is lilát fogja küldeni a párbajba azt veszem észre hogy jankának beszóllokatnak 😶 de még francia és párbaj esélyes mert kiküldték amikor Gabi párbaja volt 🤔 nem sokat írtátok hogy direk le Janka nekem is nagyon furcsa hogy pont azon a héten sérült le amikor nő párbaj van ti kinek szurkoljatok én lilkonak

   1. YouTube Boss

    @Csirke Paprikás ajokrvaany#dat

   2. YouTube Boss

    @Czudarjázmin nem csak rá értem Ricsi és hollywoodgyerek is az volt,a csirkével vigyázz,mert kisfiukat molesztál!!

   3. Czudarjázmin

    Oké köszi

   4. Czudarjázmin

    🤨🤨🤨🤨🤨🤨

   5. YouTube Boss

    Ő tényleg sérült,nem úgy,mint a kékeknél szokás!!

  6. Éva Habibzada

   Szerintetek ki lessz a párbaj ellenfele Lilkónak? Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre!

   1. YouTube Boss

    Ha dupla csavart akarnak,akkor Franci,ha csak egy sima egyszerű facsavart,akkor Szundi!

  7. Zsuzsanna Gutori

   Sztem Lilko Exatlonjának Vége!

   1. Andrea Marcsó

    Majd ha Palik azt mondja!

   2. YouTube Boss

    Ügyességi függő, bár neki mindegyik tárgy nehéz.

  8. Attila

   Hajrá Lilkó!

  9. Bori Kovács

   Hajrá Bajnokok!!!🔴🔴

  10. Dorka K.

   Like aki Lillkónak szurkol ! 💪💗

  11. Kinga Osvald

   Nagyon remélem, hogy Lilkó nem fog kiesni. Valószínűleg Lilla lesz az ellenfele és hiába van két medálja remélem kiesik. Lilkóval többre mennek hosszú távon.🔴

   1. YouTube Boss

    Nincs sok különbség 'kettejjük' között!!

  12. Dániel Lendvai

   Franci túlzásba viszi már nem kicsit. Szerdán honnan tudta volna Janka , amikor vezetett a csapat hogy párbaj lesz... Ez már szerintem pofátlanság. És azért küldené Jankát párbajozni, mert neki nincs medálja, Lillának van 2 is. Komolyan mondon undorító viselkedés Franci részéről.

   1. Dániel Lendvai

    @HUfast Boss furcsa véletlen mi?😂 Ezt te sem gondolod szerintem komolyan

   2. YouTube Boss

    @Dóri Mészöly nem mond semmi olyat, csak bevágtak egy részletet és egy bőgést!

   3. Dóri Mészöly

    @Dániel Lendvai jah nem tudom én nagyon bírom a Francit de ez már kicsit sok

   4. Dániel Lendvai

    @Dóri Mészöly Nem hiszem, mert az előzetesben sír Janka.

   5. Dóri Mészöly

    Szerintem ez megint ugy lett osszevágva hogy azt higyjuk hogy jankát hibáztatja

  13. Luca Szücs

   Ha belegondoltok nem is játszottak vissza Janka sérülését egyszer se, akkor se mikor bekötotték az ujját és visszament, akkor se mikor a táborba ért vissza. Valószínűleg semmi se történt csak meg akarta úszni a párbajt!

   1. Tóth Alina

    @Pater Noster látszik hogy egy értelmetlen ember vagy

   2. Tóth Alina

    @Pater Noster nem értem hogy a mai napig rágódunk ezen,hagyjátok abba és lehet el menni 🙂

   3. Tóth Alina

    @HUfast Boss dehogynem, akkor nekem miért volt?

   4. Pater Noster

    @Tóth Alina Mit hagyjak abba, nem kell egyetérts velem, de ne is kötekedj, attól, hogy te bekajálod az egynapos térdsérülést más még nem!

   5. YouTube Boss

    @Tóth Alina nincs egynapos térdsérülés sehol a világon!!

  14. jános péter andré

   Az elejéban Lilkó meg Franciska van úgy hogy ő fog versenyezni

   1. jános péter andré

    @Linnea lehet én a kihívók nak szurkolok

   2. Linnea

    Az lehet medál játék

  15. Darty Vader

   Krisztián nem csak remek versenyzō, de sportszerū és emberileg is kimagaslik a bajnokok kôzül! Nem tudok más forgatókönyvet elképzelni, csak azt , hogy Lilla Vs. Lilko párbaj! Ez a korrekt, mint Réka Anna esetében! Fizikailag , Lilla nagyon rendben van, két medâlja is van , de persze sok függ attól mi lesz az ügyességi . Bálint és Krisztián külön kategória! Bálint még lesántulva is fergeteges , gondolom a bajnokok Ōt is szivesen kivennék a futamból , de szerintem Dórit is , hiszen az állandó mūsor , hogy ki menjen Vele! Egyértelmū , hogy a legerōsebb lány vesenyzō! Ilyen egy igazi sportember, ahogy Krisztián nyilatkozott Bálintról , szép volt! Nem túl jól választottak a bajnokok a végsō harcra, de egy Bálint- Dóra, Anna trió ellen nem volt esélyük , ha csak nem marad a rùd dobálás , amire gyorsan ráéreztek ! Mikor Palik Laci bement a bajnokokhoz, azt hittem az exatlon titkos könyve is szóba kerül ! Mai az a titokzatos csillag , amirōl annyit tudunk, hogy nōi ! Milyen csavar jön még? Szerintetek?

   1. Darty Vader

    @Andrea Marcsó Dani , nem valószínū, hogy visszatér , hiszen tudjuk, a törökōknek, de még a bajnokoknak is ezt el kellene fogadni ! Nekem is szimpatikus Krisztián , de Ō egyedül ! Lillát nem tartom rossz versenyzōnek, jók a fizikai adottságai és néha elég ügyes ! A vizes pálya is megy és Krisztián is kedveli! Bálint , Dóra , Anna ez nálam a sorrend a kékeknél jelenleg ! Bálint megnyerheti ! Dóra az exatlon sztárja, a lányok között most Ō a legjobb szerintem! Igen, én Ōt is kedvelem és örülök, hogy nem esett ki ! Ma este gyōzzōn a jobbik! Hajrá pirosak és kékek !

   2. Istvánné Guba

    @Andrea Marcsó En is Zozonak szurkoltam tavalyi Bajnokok valahogy jobbak voltak osszetartobbak nekik is voltak rosszab napjaik Zozot is bántották a semmiért! Hirtelen h... Biztos pont volt Zozo Dorka! Most sajnos nincs ilyen két ember jó szurkolást!

   3. Andrea Marcsó

    @Darty Vader Dani jöjjön max. az all stars-ba, addig ne. Tavaly én is szurkoltam Zozónak, aranyos srác. Alapból csapatszurkoló, és mindig bajnokcsapat szurker vagyok, de idén inkább Krisztiánnak szurkolok. Minden évben a bajnokoknak adom meg az esélyt, mert eddig annyira kiábrándítóan viselkedtek a kékek. Idén jobb a helyzet, kivéve Dórit, de tudom, hogy te kedveled. Medàlt nyerjen piros, kivéve Lillát! Fiúknál pedig Krisz:) A párbajba menjen Lilla, és essen is ki, nem bírom! Jó szurkolást neked is!

   4. Darty Vader

    @Andrea Marcsó Igen , lehet, hogy valóban elfogultan fogalmaztam! Annyira beleégett a retinánba, amikor Bâlint egyedül végigverte a bajnokokat( igazad van , Krisztián csak a komoly) majd jött Nagy Dani a csuklósérülésbōl és 2:0 ra lemossa Bálintot a medáljátékon ! Nagy Dani valóban nem legenda, mert nem nyerte meg ! Egy lehetséges gyōzelmi esélyes volt, aki , gyors, ügyes, okos és nagy kár, hogy lesérült ! Én titkon azért reménykedem, hogy visszatér és esetleg még legenda lehet ! Valószínüleg befolyásolt az is, hogy láttam videókat az ügyes gyulai srácokról , Kempf Zozo pedig a kedvencem volt a múlt évben a bajnokoknál ! A bajnokoknak is szurkoltam, a múlt évben , nagyon szerethetōk voltak! Ebben az évben személyeknek szurkolok! Ma izgalmas párbaj lesz, mert Igen kiegyenlített a piros lány mezōny ! Dóra vs. Livia párbaj óta tudjuk, hogy egy párbajban minden megtörténhet! Vajon mit felelnének a kék versenyzōk , megért Dorottya 3 medált? Vajon lesz- e medál adakozàs ma, ha úgy hozza a helyzet ! Kellemes estét Andrea!

   5. Andrea Marcsó

    @Darty Vader 😂tudod, én alapvetően bírlak, de azért most nagyon túltoltad a hype-ot! Hogy Bálint jól elpáholt kit is? Krisztiánt például? A többi piros srácot nem nagy esemény, bár Danival azért már nem mehet mindig biztos pontra. De a legjobb a"legendás" N.Dani. Mennyit is játszott Dani? 1,5 hetet? Volt 1db csuklósérülése, 1db gyomorrontásos rosszulléte, és 1 db végső lábfejsérülése. Mindezt 2 hét alatt. Tavaly Zalán legalább hónapok alatt szedett össze ennyi nyavalyát. Érdekes, hogy Patrik 2 éve milyen tökéletes, precíz teljesítményt nyújtott szinte végig, és nem csak 1 hétig, eljutott a végéig, a legjobb férfi versenyző lett, de senki nem legendázza, pedig ennyi erővel ő aztán tényleg megérdemelné!

  16. Janka Gólová

   Hajrá Kihívók legjobbak 💙💙💙

  17. Szilárd Budaházi

   hajrá kihivók

  18. Maroti Kira

   Deháét lilkó nagyon ügyes

   1. mMarlie2000

    így van kira

  19. Laci Feri

   baszki, ez most valóban nagy dráma, ugyanis Lilkó, és Franci annyira jó, hogy vannak egymásnak! Olyanok, mint anya, és lánya, de komolyan! A kis cuki Lilkó, és a védelmező Franci :) Aranyosak együtt, és valóban a műsor eleje óta támogatják a másikat, szurkolnak egymásnak, és tényleg imádják egymást. Nem lenne jó, ha valamelyikük is kiesne...az nagyon nagy mélypont lenne a másiknak. Mikor ezek tegnap este a játék után leültek beszélgetni, és zokogás lett a vége, ott nekem is megesett a szívem. Ahogy átölelték egymást, abban az elmúlt egy hónap minden szeretete benne volt. Tényleg a műsor egyik legszerethetőbb párosa. Lilkónak szüksége van egy nőre, akire felnézhet, Franci pedig lányaként szeretia kicsi Lilkót. :) Lillának kell mennie párbajra, és Francinak kell megnyernie!!

   1. YouTube Boss

    Ha Franci vagy a sótánc kiesik,a másik úgyis összeomlik tőle egy időre, szimbiózisban éltek!!

  20. Krisztina Balogh

   Bajnokok most el buktatok a kis meccset a 3 pontost egy lány haza megy közületek ez nem azt jelenti hogy nem vagytok ügyesek csak nem úgy jött ki a lépés de ez egy ilyen verseny de még sok nap van előttetek hajrá bajnokok🥰♥️🥰♥️

   1. YouTube Boss

    @Anyu Boros ez az egész végjáték végjátékának végjátékának a bigyó bögyörője,egy kitalált baromság,egy megrendezett szar!!

   2. Krisztina Balogh

    @Anyu Boros ha csak a 10 -4 marad akkor biztos hogy a kékek parbajoznak

   3. Anyu Boros

    Ez bunda volt ahármas kör a bálintkakA mindég nyer hol van tiz négy abajnokok javára rrrr

  21. Kotan Nocika

   Én kihívó szurkoló vagyok de szeretem a pirosakat is nekem Franci, Lilla és Krisztián volt ott a kedvenc....De Franci már túlzásba viszi és most nem a promora mondom......Lilla pedig olyan jó szívű szerintem hogy azt mondta Krisztiánnak hogy őt küldje!👌

   1. YouTube Boss

    Lilla azért mondta,mert szinte biztos,hogy ő lesz!

  22. Péter Nagy

   Lilkó a mezőny egyik leggyengébb játékosa (őt csak a kékektől Vivien múlja alul), így "Nyuszikának" innentől nagy eséllyel lefőtt a kávé. Ha reálisan nézzük, fizikailag gyenge mint a fing (arról nem is beszélve, hogy egy bokáig érő medencébe is képes majdnem belefulladni), így se Lilla, se Franci ellen nincs esélye, mert mindkét nő erőnléti sportokból jön (úszás/kajak-kenu illetve judo) és nem táncikálás ahol előny a kicsi és könnyű alkat. Ilyen téren mindenképpen bukta. Az ügyességi feladatokban is általában veszít, nagyon ritka mikor véletlenül ráérez valami nagyon elborult, alternatív ügyességire, de pl mikor homokzsákot kell dobálni, akkor még a totemekig sem talál el, szóval ilyen tekintetben sincs sok esélye. És akkor a medálokról még nem is beszélve, hiszen ott van Lillának és Francinak is 2-2 db.

   1. Péter Nagy

    @Andrea Marcsó ezeket nem tudtam róla, de akkor pláne elővehetné már egy kicsit az eszét és elkezdhetné használni, mert eddig jól titkolta. Bár a tegnapi párbajon korrekt volt, és nem ajánlott fel medált (még Lillának sem, amire azért számíthattunk volna az eddigiek alapján), szóval lehet, hogy elkezdi végre tényleg ésszel játszani a játékot. Majd kiderül.

   2. Andrea Marcsó

    @HUfast Boss már az se lepne meg, ha bálnavadász is lettél volna,vagy lehúztál volna 1 évet egy igluban szárított halon, meg babon, ja nem , ott nincs net...:) azért annyira nem súlyos a helyzet, vagyok aki vagyok, Krisztiánért se tennék, sőt Cilian Murphy-ért, meg senkiért sem semmi drasztikusat magammal!

   3. YouTube Boss

    @Andrea Marcsó nekem volt szőke(inkább fehér) hajam,mikor rockbandában énekeltem!! Nem éri meg elcseszni a hajad Krisz miatt!!

   4. Andrea Marcsó

    @HUfast Boss áh, nem hiszem, hogy hosszú, göndör sötétbarna hajjal, meg zöldesbarna szemekkel befuthatnék nála, meg a nyavajgás sem jellemző rám. De talán egy szőkítéssel, kék kontaktlencsével...? Annyit meg nem ér. Nem baj, az egyoldalú rajongás az igazi, akkor lehet egy kicsit szenvedni!:)

   5. Andrea Marcsó

    @Péter Nagy egyébként nagyon okos, mert Indianapolisban tanult gépészmérnöknek, plusz alkalmazott matekot a sport mellett! De szemmel láthatóan a kiszìvott hajú szőke nyavajgógépek a gyengéi, bnő, Lilla is ilyen, és megfelelő irányítással sok hülyeségre rávehetik. De egyébként igaz, amit írtál!

  23. Dorka Szőke

   Ha megnézitek Lilkó és Franci kétszer fut egymás ellem->szerintem ők a mai medál döntősei

   1. Dorka Szőke

    @HUfast Boss 😂

   2. YouTube Boss

    @Dorka Szőke úgy csesznek át ahogy akarnak, lehet,hogy mexikói futamból vágtak be részletet!

   3. Dorka Szőke

    @Józsika Mata de az még lehet ugye hogy mondjuk az elődöntőbe ott 3 piros es 1 kék jut be és akkor úgy mennek egymás ellen

   4. Józsika Mata

    Igen meg két pitos fiú

  24. Soma Its

   Szerintem Lilla lesz az

  25. Krisztián Kádár

   Mennyit késik az adás? (úgyhogy mi ezt holnap látjuk és ök mikor játszodták le)???

   1. Pater Noster

    Másfél-két héttel lehetnek előbb!

  26. BotiXX

   Ki vesztet?

   1. Istvàn Sasvàri

    Szintén zenész ? U.a.

  27. Éva Györffy

   Lillát fogja küldeni

   1. YouTube Boss

    Vagy ha jó bőgőst akarnak,akkor Francit!!

  28. Veronika Lanczová

   De jó hogy a kihívók nyertek hajrá KIHÍVÓK💙💙💙

  29. Marcell Molnàr

   Hát de Lilla lenne a legjobb döntés! Múltkor is már azt mondogatta, hogy haza akar menni! Hát menjen itt a lehetőség!

   1. YouTube Boss

    @Luca Szücs Francinak is van,lehet ma medál párbaj lesz!

   2. Istvàn Sasvàri

    @Luca Szücs Amúgy meg..... ennyivel jobb is a Lilkó mint a Madagaszkár helyett rossz gépre szálló totyogó pingvin. De!!! Á rulkodó lehet ha látjuk az ügyességit ?? Majd a jumurdzsák eldönti kit ,hogyan látna szívesen a továbbiakban. Mi nem nagyon ölültünk az 1541- től tartó 150 -éves elő exatlonjuknak. Sosem feledjük őket!!!!!

   3. Luca Szücs

    Nem hiszem, hogy tényleg haza akar menni. Amúgy meg van 2 medálja, Lilkónak nincsen!

  30. Ottó Fehér

   Hajrá Bajnokok ❤❤

  31. Emma Szlanka

   Tegnap a kihívok nyertek?

   1. Janos Nagy

    Menyi volt az eredmény???

   2. Veronika Lanczová

    Igen hajra kihívók 💙💙💙

  32. Nagy Balázs

   Egy kicsit úgyézrem az elmúlt hetek során hogy ez az egész műsor megvan játszva

   1. YouTube Boss

    Az elejétől ezt pofázom és nem változott a véleményem, csak már nem hangoztatom annyira!!

  33. Márton Farkas

   Volt egy nagyon jo hozzaszolas itt a bundaval kapcsolatban. Hasonlot irnek en is. Persze tudom sokan teljesen mind1 mi van ugyis azt mondjak igy vag ugy bunda. Nekik ugysem lehet semmit megmagyarazni. Szerintem teljesen korrekt volt a mai nap. Ha marad az ugyessegi akkor az nem lett volna fair mert aki ma jobb jelen esetben a pirosak nyert ugyuk van es csak folytatni kellett volna, es igy ergo felesleges lett volna a tegnapi nap mert csak a mai dont. Ha a tegnapi ugyessegit raktak volna az meg a tegnapi gyoztesnek kedvezett volna. Ehelyett beraktak egy olyan ugyessegit ami eddig meg egyszer sem volt. Szerintem ezzel semmi baj nincs. Persze siman lehet hogy a szerkesztok minimalisan azert nezik a musor erdekeit is, es jatszanak mikor mi legyen, de attol meg nincs befolyasolva ki hogy teljesitsen. Egy minimalisan meg is ertenem ha igy lenne, mert nyilvan nezettseget vesztenenek ha egyik vagy masik csapat tul eros lenne es majdnem mindig ugyanaz nyerne. Amugy meg a mai vegso jatek nem is az ugyessegin mullott. 1:1volt mikor jott Anna. Es Balinttal annyival gyorsabbak voltak a palyan hogy Balint adott maganak plusz kb 4 labdat mire Andris elkezdte. Szerintem ezen mult mert Andris sem dobott rosszul nyilvan nem lett 2/2 de mondom a palyan ment el, mert Balint ekkora elonybol ritkan kap ki. Ekkora elonynel, ami meglett volna mert ugye az ugyessegi nem befolyasolja a palyat lehet a rudasban is ez lett volna mert Balint annyival tobbet dobhatott volna, es o sem volt rossz abban sem csak Krisz megjobb volt. Kar ilyeneken rugozni, aki jo igyis ugyis bentmarad ha nem serul meg, mert vagy nem is kuldik parbajra vagy ugyis nyer ott. Csapatkent meg persze lehet szurkolni de a vegen ugysem fog szamitani ki milyen csapatbol indult

   1. Márton Farkas

    @Andrea Marcsó eddig ketszer annyi kek parbaj volt... De az a baj hogy mivel kiderult nagyjabol ki hogy dob mivel jo akarmilyen feladatot adsz valakinek kedvezni fog de sztem pl Krisztian is jo dobo, ha meg nijcs labda akkor meg a pirosak jobbak. De hidd el lesz meg olyan boven sztem hogy meglatod az ugyessegit azt mondod ez x nek kedvez es megse ok nyernek

   2. Márton Farkas

    @Pater Noster nem mondtam hogy nem jott jol... Csak szerintem ahogy irtuk ketten is akarmit raktak volna a masikak mondjak az osszeeskuvest. A masik meg amit irtam is, a palyan ment el mert Balint annyival tobbet dobhatott hogy alig lattuk a pirosak hogy dobnak, egyszer ertek oda egyutt Krissz be is huzta. Kar ezen rugozni hogy ezen mullott. De ahogy erzed

   3. Pater Noster

    A mai nap korrekt volt, egészen a hirtelen halálokig, előtte betettek egy új ügyességit, ami lutri volt melyik csapatnak hogy megy és utána jött a labda, a 4 labdajátékos csapatba, ha ez neked nem egyértelmű, akkor sajnálom!

   4. Pater Noster

    @Andrea Marcsó Jól írod!

   5. Andrea Marcsó

    Nem kell nagy ész hozzá, hogy rájöjjünk, a szerkesztőknek sok volt már a kék párbajból. Nem töltötték fel a kihívókat, pedig 6 főnél ez szabály, hanem a gyengébbeket elveszítő, kisebb létszámú kékeket, akik így nyilván tudtak a 8 fős bajnok csapatból embereket ültetni, hagyták a pirosak ellen így versenyezni. A rúd lutri volt, bármi történhetett volna, de mivel veszítettek a kékek, mily' meglepő, jött a kihívóknak atombiztos labda, ahol Bálinton és Annán kívül csak labdajátékosok vannak a csapatban, de Bálint is jó dobó. Ettől függetlenül a piros lányok mind lassúak, ez tény, talán csak Franci tud gyorsabb lenni viszonylag. Fura, de tavaly hetekig csak piros párbaj volt, ám az valahogy nem zavarta a szerkesztőket, így pl. Alexa, akinek a képességei alapján már rég játékon kívül lett volna a helye, hónapokig megúszta a kiesést, míg egy gyenge feltöltéssel a kihívóknál végre a bajnokok hóna alá nyúltak...

  34. Brendon Bertus

   Inkább hálásnak kellene lenniük Jankára mert őket pl a 29. napon kimentette őket a szarból

   1. YouTube Boss

    A bejátszó egy hülyeség!

  35. Juhasz Gabor

   Nekem csak furcsa hogy Janka szomorú mert megsérült mintha érezte hogy megy haza

   1. YouTube Boss

    Még marad egy ideig!

  36. Barbara Barna

   Mindent bele,hajrá Lilkó nyerni kell és Francinak,Lilkónak bent kell maradniuk,ma is Ők ketten küzdöttek a legnagyobbat a végéig,kellenek együtt a Bajnok csapatnak,de sajnálom,hogy Janka megsérült,mert neki kellett volna mennie,Lilkó,Franci,Lilla 3-an a legjobbak együtt az elejétől

   1. István Izsák

    Miért kellett volna Jankának mennie? Franci után a legerősebb lány, ha játszhat majd újra rövid időn belül a legjobb lehet.

   2. YouTube Boss

    @Míra Takács hát ha ő így látja!!

   3. Russian army

    Lilkó megy haza!

   4. Míra Takács

    Legjobbak? :D El vagy tévedve

  37. Ilona Gál Mate

   Az az érdekes hogy nem lehet tudni mit mond franci de már itelkeznek

   1. YouTube Boss

    @Melinda Molnár kivágtak egy részt egy mondatból,ki tudja,hogy fog folytatódni!!

   2. Melinda Molnár

    Pont ezen a véleményen vagyok

  38. Ádám Révész

   Ezektől el tekintve jövőhéten veszíteni kell és Andrist hazaküldeni mert nembír 2-t sem egymás után futni de azért bemeséli mindenkinek hogy 100-at is tudna... szerintem ez nemvolt fair a lányokra nézve Andristól

   1. YouTube Boss

    @Károly Barna lehet,hogy poénból mondja, bár kétlem!!

   2. YouTube Boss

    @Andrea Marcsó mi lett veled éjjeli bagoly?!

   3. Nagy Balázs

    @Andrea Marcsó aAmikor kikülték lilkót én nevettem

   4. Andrea Marcsó

    @Nagy Balázs lassúak a piros csajok sajnos.

   5. Nagy Balázs

    Nem andrison ment el hanem a lányokon

  39. Éberl Gergő

   Lilkó fog futni Francival és mind a ketten láthatóak mind a 2 oldalon illetve Krisz fog játszani Bálintal és Ákossal is a végén pedig mintha Andris kúszna talán Benővel a láncok alatt

   1. Szabolcs Timmer

    @B. Attila Én is úgy gondolom hogy két körös lesz a lányoknál már az elődöntő is, mert Janka sérülése okán csak hatan versenyeznek majd ma.

   2. Éberl Gergő

    @B. Attila én arra tippelek amúgy hogy 2 körös futamok lesznek mert múlthéten is az volt azóta meg csak kevesebben lettek szóvak szerintem ez a reálisabb

   3. B. Attila

    Vagy medál döntőt megy Lilkó és Franci vagy megint két körös lesz az elődöntő

  40. Mark Purda

   Franci Lilko fog egy korben futni egymassal azaz mindketto kek lany aki ellen mennek az kiesik Akos Krisztiannal fog menni, ami nem azt jelenti h ket kek esik ki, hanem egyikojuk valszeg elodontos mar mert 4 piros fiu 3 kek fiu van Update Franci Lilko DONTO lesz mert ha franci es lilko ket kulonbozo palyan jelennek meg (vagy ez lenne a parbaj? Nemhiszem...) Krisztian Balinttal fog menni, kerdes, hogy Dontoben vagy meg csak az elso kivalasztasnal?

   1. Szabolcs Timmer

    Szerintem is két körös lesz az elődöntő, de lehet hogy tényleg Lilkó - Franci döntő lesz.

   2. B. Attila

    Franci Lilkónál lehet az is, hogy megint két körös az elődöntő

  41. Hanna Kosztolánszky

   Miért gondolkodtatta el,mikor van Jankának sérülése!? Honnan tudta volna szerencsétlen lány ,hogy megsérül? Én ezt nem értem! Nézhetjük másik oldalról is ,de akkor nem Janka előtt mondtam volna! Kíhívóknak szurkolok,de sajnálom Jankát!

   1. István Izsák

    @Krisztián Kopunovics Milyen olimpiára készül? Ne haragudj,amúgy de szerinted az orvosok díszből rögzítették Janka újját?

   2. Zsanett Czudar

    Hát igen én is így gondolom

   3. Aszala

    @Luca Szücs ott a pont és még a diagnózist se hallottuk.

   4. YouTube Boss

    @Melinda Molnár csak bevágtak egy részletet és hozzá Janka fintorát,ez semmi nem jelent!!

   5. YouTube Boss

    @Pater Noster Bálintot pihentették egy napot!!

  42. Ilona Pappne Kathi

   Nagyon sajnálom hogy a bajnokok az utolsó futamot rosszul kalkuláltak.nem ennek a párosnak kellett volna futni!!!!Nem is értem hogyan rontottak?

   1. Pater Noster

    @HUfast Boss Ha jönnek a falra ne írj nekik semmit vissza, nézd őket levegőnek!

   2. YouTube Boss

    @Andrea Marcsó úgyse tudunk hová menni,ezek alig várják,hogy megnyíljon a fal....

   3. Andrea Marcsó

    @HUfast Boss Olyan ideges voltam, nehezen aludtam el, és kicsit átmentem Mírába, volt egy kis ámokfutás, sajnos. Nem is tudtam sokat aludni, úgyhogy szerintem ma este hamar ki fogok dőlni:(

   4. YouTube Boss

    @Andrea Marcsó már megint mit csináltál hajnalban!?

   5. Istvàn Sasvàri

    @Viola Exatlon fan rohadt nagy exatlon fan lehetsz? Busa Gabi nyert. De ezt még csak bizalmasan közlöm veled mert ,mert nagyon szimpatikus vagy!! Kérlek kezeld diszkréten. Ilyen fontos dolgok miatt hívj légyszí a belső titkos vonalon.

  43. Cum

   Amúgy azzal a bizonyos koronggal mi is a helyzet?

   1. Pater Noster

    Az csak beharangozó volt!

   2. Andrea Marcsó

    Lóg a dolog a levegőben!

   3. Mark Purda

    Ezt en is vartam, Palik elfelejtette🤣

   4. Marci

    Lehet holnap lesz vele valami

  44. Edina 11

   Kihívó fan vagyok, de semmi értelme a tipikus ,,Bunda!" kommenteknek. Ugyanis, ha a végjátékok végjátékán maradt volna a dárdás ügyességi, rögtön jöttek volna a ,,Persze, hogy ez a botos, mert a Bajnokoknak jól ment! Csalás!" hozzászólások, amit a Bajnok drukkerek cáfoltak volna meg. De most, hogy kicserélték erre a labdásra, már is tele van ,,Labdás ügyességi? Nyilván, hogy a kékek nyerjenek! Szemtelen stáb banda!" Amit ésszerűen kimagyaráznák a kék szurkolók, hogy csupán jobbak voltak. Ha netán más ügyességi, akkor azzal lett volna cirkusz. Az idei évadban nagyon erre a csalás dologra vannak ráhangolódva egyes nézők. Nem sértesből írom, csak szerettem volna kimondani, hogy bármi lett volna, akkor is ,,Megrendezett"-nek titulálná néhány személy, akikkel leállnak sokan vitázni. Felesleges.

   1. YouTube Boss

    @Edina 11 nem szurkolok senkinek,máshogy nézem az adást,mint ti,az egész egy tetves film!!

   2. YouTube Boss

    @Míra Takács szerintem is az.

   3. Cristofer Panea

    @Míra Takács látom nem írsz visszaa

   4. Obi Wan Kenobi

    @Edina 11 Szerintem nem nagyon igazságos, amikor egy olyan ügyességi után, amit eddig soha nem játszottak, egy kis sz... labdás játék jön. Valami olyat kellett volna berakni, amit még egyik csapat sem játszott.

   5. Edina 11

    @Andrea Marcsó (nem sértés) Rengeteg labdajáték van. Legyen az bármilyen versenynap, de ha labdás ügyességit raknak be, rögvest érkeznek azok a kommentek, hogy csalás. Ugyanez fordítva. Ha olyan az ügyességi, ami alapvetően jobban megy a Bajnokoknak, akkor ők lesznek szapulva. Lényegében mindegy, hogy mi lesz.

  45. YouTube Boss

   Ezt minek mondta Franci,baj a térerőben!?!?

  46. Linnea

   Bármelyik lány esik ki sajnálni fogom

  47. Linnea

   Ha Krisztián fair párbajt akar akkor szerintem Lillát küldi ki, Lilla plusz 2 élettel indul

   1. Andrea Marcsó

    @HUfast Boss benne van!

   2. YouTube Boss

    @Andrea Marcsó Franci lehet ajánl is!!

   3. Russian army

    Lilkónak is +2 élete lesz. Én kinézem Franciska-ból hogy ad neki medált.

   4. Andrea Marcsó

    Franci is 2 medálos, de Lilla ellen több esélye van Lilkónak!

   5. Danee Mix

    @Edina 11 ja, meg sajnos akkor is kampec ha fizikailag megterhelő pálya lesz, bár párbajra olyat nem szoktak.

  48. botiivoq

   Amugy en is elgondolkodtam azon amit franci mondott van benne valami

   1. botiivoq

    @Pater Noster Eddig látottak alapján Janka óriási nagy küzdő és szerintem bármit megtenne a győzelemért

   2. botiivoq

    @Pater Noster kom

   3. Pater Noster

    @botiivoq Persze, mert elfogult kék drukker vagy!

   4. botiivoq

    @Pater Noster én kinézem Jankából..

   5. Pater Noster

    Hogy lenne igaza, elég kiábrándító, hogy ezt gondolja a saját csapattársáról!

  49. Az Exatlon Ura

   Krisztián okos srác, Lillát fogja küldeni!

   1. Zsanett Czudar

    Szerintem is

   2. Bamby a Fürgi

    @Curtis Skull jogos

   3. Curtis Skull

    @Bamby a Fürgi Annyira nem értem ezeket a felajánlásokat... és mi van ha Krisztián azért fog kiesni mert esetleg a játék vége felé úgy alakul hogy neki kell párbajoznia , és vesztésre áll , és nincs 1 medálja se mert mindet elosztogatta...

   4. Bamby a Fürgi

    @Curtis Skull En szerintem lilkonak lesz 6 elete és lillanak meg 7 mert Krisztián bistos del fog neki ajánlany

   5. Bamby a Fürgi

    @Curtis Skull az igaz

  50. YouTube Boss

   Lehet,hogy duplacsavar és Franci!! Semmi esélyt nem látok rá... egyértelmű Szundi!!

  51. Zsolt Balazs

   Úristen Franci de kegyetlen óriásit csalódtam benne.

   1. Pater Noster

    @HUfast Boss Mert idióták!

   2. YouTube Boss

    @Pater Noster Franci dumáját egy hosszú mondatból vágták ki,ezek egyből felrúgnák a Holdra!!!

   3. Pater Noster

    @Krisztián Kopunovics Nem volt kamu Jankáé, a kékeknél voltak kamusérültek, Ricsi, Geri, Bálint!

   4. Pater Noster

    @Krisztián Kopunovics Bálintka sérülése igen, az kamu volt!

   5. Barbara -

    @jozsi Illes Jaa hát ez eddig is így volt. Én azon akadtam ki hogy azt mondta Franci, hogy miért most történhetett a sérülés Jankának..🧐🧐🧐 Hát biztos nem csinálta..😑 Mindig mást hibáztat amikor neki is tükörbe kéne előbb nézni nem mást hibáztatni állandóan.

  52. Olga Dorogi

   Remélem nem Franci az nem lenne ferplay

   1. Verified youtuber

    @HUfast Boss ó, te jó ember vagy, veled már beszéltem :D

   2. Barbara -

    @HUfast Boss Hát igen nrm fogta fel múltkor sem azt amit a Franci mondott

   3. YouTube Boss

    @Verified youtuber mindenkitől ezt kérdezi!

   4. YouTube Boss

    @Barbara - ne feledjük,hogy Krisztián a nagy medálosztó is,ki tudja megint mire veszi rá a stáb!!

   5. Istvàn Sasvàri

    @Viola Exatlon fan A Busa Gabi.

  53. Zoé Zillich

   💙💙

  54. Beatrix Király

   Azt hiszem 2 bajnok lesz

   1. Beatrix Király

    @Edina 11 igen

   2. Kristóf Kovacs

    Lilla

   3. Dóri Mészöly

    Igen franci es lilko fog dontozni

   4. Edina 11

    A médáloknál?

  55. Míra Takács

   Már Franci is kezdi

   1. Míra Takács

    @Tóth Alina Gondold azt

   2. Míra Takács

    @Tóth Alina Mondom!!! Az, hogy az az ostoba csirkeszar neked ad igazat, az nem azt jelenti, hogy igazad is van

   3. Russian army

    @Csirke Paprikás pater-től már megszokhattuk hogy beképzelt. Látszik hogy el volt kényeztetve és azt hiszi így hogy csak neki lehet igaza, de amikor már a haverjai nekem adnak igazak akkor meg hisztizik.

   4. Russian army

    @Janos Nagy a faházat majd fel aprítja tüzi fának.

   5. Pater Noster

    @Míra Takács Ezek hülyék, menekülj innen!